مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی با خامه قنادی
شیر:1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ:8 عدد
وانیل:1 قاشق چایخوری
خامه:200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر:200 گرم
شربت آلبالو و کارامل:به مقدار کم برای تزئین
بستنی
طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه :
ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.
در این فاصله زرده های تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و به همراه ، شکر و وانیل با هم زن برقی هم بزنید تا سفت شده و سفید شود.
شیر جوشیده را به تدریج به زرده ها افزوده و خوب هم بزنید ، مواد را داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کمی گرم شود تما نجوشد. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.
در مرحله بعدی خامه را به مواد بالا اضافه کرده در یک کاسه استیل بریزید و در فریزر قرر دهید تا بستنی جا بیافتد و خودش را ببندد ولی نباید منجمد شود.
بستنی آماده شده را در بستنی خوری بریزید و با مقداری خامه زده شده و شربت آلبالو و کارامل تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد بستنی وانیل با خامه :
بستنی وانیل با خامه جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بستنی وانیل با خامه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
راه های استفاده از روغن های طبیعی
بستنی ,خامه ,مواد , ,هم ,وانیل ,با خامه ,بریزید و ,وانیل با ,هم بزنید ,را در ,تهیه بستنی وانیلی
درباره این سایت