مواد لازم برای تهیه بستنی وانیلی با خامه قنادی

 


شیر:1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ:8 عدد
وانیل:1 قاشق چایخوری
خامه:200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر:200 گرم
شربت آلبالو و کارامل:به مقدار کم برای تزئین
بستنی


طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه :

 


ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید.

در این فاصله زرده های تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و به همراه ، شکر و وانیل با هم زن برقی هم بزنید تا سفت شده و سفید شود.

شیر جوشیده را به تدریج به زرده ها افزوده و خوب هم بزنید ، مواد را داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کمی گرم شود تما نجوشد. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.

در مرحله بعدی خامه را به مواد بالا اضافه کرده در یک کاسه استیل بریزید و در فریزر قرر دهید تا بستنی جا بیافتد و خودش را ببندد ولی نباید منجمد شود.

بستنی آماده شده را در بستنی خوری بریزید و با مقداری خامه زده شده و شربت آلبالو و کارامل تزیین کنید. 

 

نکات تکمیلی در مورد بستنی وانیل با خامه :


بستنی وانیل با خامه جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
بستنی وانیل با خامه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

راه های استفاده از روغن های طبیعی

نکاتی درباره چگونگی سفت کردن پوست شل

آیا تبخال مسری است؟ علائم ، درمان و موارد دیگر

بستنی ,خامه ,مواد ,  ,هم ,وانیل ,با خامه ,بریزید و ,وانیل با ,هم بزنید ,را در ,تهیه بستنی وانیلی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاریخ اسلام و معاصر ایران و جهان وبلاگ رسمی استاد عباس زیدآبادی jujitsu jjif وبلاگ یک برنامه نویس دنیای کمیک تقدیم میکند الکامپ مرکز تخصصی زیبایی و آرایشی بانوان در تهران قطعات لپ تاپ دانلود آهنگ شاد عمومی نقاشی کشیدن